Ultra White Viking By Dynamic Tattoo Ink – 30 ml

VIK-UW

Novi proizvod

REACH compliant - u skladu s najnovijim REACH propisima Europske unije, važećim od 4. siječnja 2022.

Ultra White Viking By Dynamic boja je iznimno glatka i bogato pigmentirana.

Više detalja

Ovog proizvoda više nema na zalihi

175,00 kn PDV uključen

  • 23,23 €

  • Veganske: Dynamic boje nisu testirane na životinjama i ne sadrže životinjske proizvode. Boje za tetoviranje su sigurne za kožu, ekološki prihvatljive.

    Tinta profesionalne kvalitete: proizvedena u SAD-u, Dynamic tinta za tetoviranje pruža najkvalitetniju tintu za tetoviranje s najvećim sadržajem pigmenta na tržištu.Boje su poznate po svojoj dobroj fluidnosti i omogućuju izradu detalja, obrisa i sjenčanja.

    Autentične i higijenske: Na tržištu postoji mnogo neprovjerenih proizvoda, stoga su Dynamic Colour tinte za tetoviranje pakirane u prozirnoj ambalaži sa zaštićenim prepoznatljivim logom. Pakiranje ima termobrtvilo koje štiti boju tako da ostaje sterilna.

    Vremenski testirane, pouzdano iscjeljivanje: recite zbogom dugom procesu cijeljenja, a time i nezadovoljnim kupcima.Dynamic Color tinte za tetoviranje glatko se upijaju i brzo zacjeljuju, čineći tetovaže dobro pigmentiranim i dugotrajnim.

    Odvažne, svijetle, dugotrajne boje: Svaki tattoo umjetnik zaslužuje visokokvalitetnu tintu za tetoviranje.Visokopigmentirane boje dostupne su u širokom rasponu od 30 boja koje se mogu međusobno miješati, što vam omogućuje stvaranje vlastitih mješavina po želji.