Informacije

Novo Lollifoam Foam Soap  220 ml Vidi što je na zalihi

Lollifoam Foam Soap 220 ml

AK368E

Novi proizvod

Lollifoam profesionalni pjenasti sapun kreiran posebno za pranje tetovaža. U obliku jedinstvene pjene koja ne samo da savršeno obavlja svoju funkciju, tj. čišćenje, već i impresionira ugodnim mirisom žvakaće gume.

Sadržaj: 220 ml

Više detalja

14,90 € PDV uključen

  • 112,26 kn

  • Pjenušavi sapun - nježno i učinkovito čišćenje Glavna zadaća Lollifoam sapuna je učinkovito čišćenje kože tijekom tetoviranja. Uklanja višak boje i vazelina, osiguravajući savršeno čistu površinu kože. Posebni ekstrakti aloe vere i vode ehinacee sadržani u proizvodu umiruju crvenilo i smanjuju otekline, što doprinosi većoj udobnosti tijekom i nakon zahvata. Lollifoam ima konzistenciju koja olakšava proces čišćenja kože, posebno prilikom brisanja tetoviranog područja. Ne iritira kožu. Ubrzava zacjeljivanje gotove tetovaže i sprječava nastanak krasta.

    Tattoo sapun s antibakterijskim djelovanjem

    Lollifoam tattoo sapun djeluje antibakterijski, a istovremeno je nježan za kožu. Zbog toga možete biti sigurni da proizvod ne samo da učinkovito čisti, već i štiti od mogućih infekcija. Lollifoam je neizostavan pjenasti sapun za tetoviranje kojem vjeruju profesionalci. Zbog ugodnog mirisa, učinkovitosti u čišćenju, umirujućih svojstava i antibakterijskog djelovanja nezaobilazan je proizvod u svakom tattoo studiju.

    Sastav: Voda, Capryloyl/ Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Cl. 16255, Parfum, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprouth Extract, Tocopherol, Gliycerin, Lecithin, Phenoxyethanol