Informacije

Novo Panthera Black Ink Liner 150 ml Vidi što je na zalihi

Panthera Black Ink Liner 150 ml

TS-PAN150-LIN

Novi proizvod

Panthera Black Ink Liner nova je generacija crne tinte za tetoviranje koja je u skladu s najnovijim propisima EU REACH.

Više detalja

32,90 € PDV uključen

 • 247,89 kn

 • Nova crna boja posljednje generacije, koja spaja tradiciju Panthera proizvoda s inovacijama na području materijala.

  Panthera Black Ink Liner razvijen je u skladu s najnovijim propisima Europske unije REACH, koji vrijede od 4. siječnja 2022.

  Boja je manje iritantna za kožu, s izraženim smanjenjem crvenila, manjim osjećajem pečenja za klijenta i kraćim vremenom zacjeljivanja. Sve to čini ovaj proizvod jedinstvenim.

  Sadržaj: 150 ml

  Mješavina za korištenje u tetoviranja. Prije uporabe pročitajte upute na web stranici. Ne ostavljajte na suncu. Upotreba: 12 mjeseci nakon otvaranja. Izradio: Panthera s.r.l. Sterilna. Proizvedena u Italiji. Korištenje ovog proizvoda može uzrokovati alergijsku reakciju ovisno o individualnoj osjetljivosti na pigment ili tintu, stoga se preporučuje da se ovaj proizvod testira na alergijsku reakciju. Dodatne informacije potražite na web stranici proizvođača. Sadrži nikal i krom. Može izazvati alergijsku reakciju. Pažnja! Prilikom raspršivanja mogu nastati opasne kapljice koje se mogu udahnuti. Nemojte udisati sprej ili maglu. Držati izvan dohvata djece. Prije upotrebe dobro protresti. Nemojte koristiti blizu očiju. Čuvati samo u originalnom pakiranju. Čuvati na suhom mjestu, dalje od izvora topline.

  Pročitajte više o proizvodu.