Informacije

Novo Panthera Black Ink Dark Sumy 150 ml Vidi što je na zalihi

Panthera Black Ink Dark Sumy 150 ml

TS-PAN150-SD

Novi proizvod

Panthera Dark Sumy sadrži formulaciju pigmenta koja je stvorena posebno za miješanje. Tamniji od Panthera Light Sumy, Dark Sumy se može koristiti za jače i učinkovitije nijanse.

Panthera Black Ink Dark Sumy je crna boja za svijetle nijanse nove generacije, koja je u skladu s najnovijim EU REACH propisima.

Više detalja

29,90 € PDV uključen

 • 225,28 kn

 • Nova crna boja za tamno sjenčanje posljednje generacije, koja spaja tradiciju Panthera proizvoda s inovacijama na području materijala.

  Panthera Black Ink Dark Sumy razvijena je u skladu s najnovijim propisima Europske unije REACH, koji vrijede od 4. siječnja 2022.

  Boja je manje iritantna za kožu, s izraženim smanjenjem crvenila, manjim osjećajem pečenja za klijenta i kraćim vremenom zacjeljivanja. Sve to čini ovaj proizvod jedinstvenim.

  Sadržaj: 150 ml

  Mješavina za korištenje u tetoviranja. Prije uporabe pročitajte upute na web stranici. Ne ostavljajte na suncu. Upotreba: 12 mjeseci nakon otvaranja. Izradio: Panthera s.r.l. Sterilna. Proizvedena u Italiji. Korištenje ovog proizvoda može uzrokovati alergijsku reakciju ovisno o individualnoj osjetljivosti na pigment ili tintu, stoga se preporučuje da se ovaj proizvod testira na alergijsku reakciju. Dodatne informacije potražite na web stranici proizvođača. Sadrži nikal i krom. Može izazvati alergijsku reakciju. Pažnja! Prilikom raspršivanja mogu nastati opasne kapljice koje se mogu udahnuti. Nemojte udisati sprej ili maglu. Držati izvan dohvata djece. Prije upotrebe dobro protresti. Nemojte koristiti blizu očiju. Čuvati samo u originalnom pakiranju. Čuvati na suhom mjestu, dalje od izvora topline.

  Pročitajte više o proizvodu.